Traprenovatie

Traprenovatie

Laminaat vloeren zijn erg in, het is echter opvallend dat de trap nauwelijks aan bod komt, terwijl dit een van de meest belopen delen van uw huis is. 

En elke keer als u naar boven loopt kijkt u er ongemerkt weer tegenaan!
 
Vrijwel geen enkele trede heeft dezelfde vorm, wat niet uitnodigt voor een gedegen aanpak. De hele trap vernieuwen is geen optie en u wilt toch eigenlijk wel dat de trap ‘meeloopt’ met de overige vloerbedekkingen in uw woning. Dat kan tegenwoordig! Dankzij het renovatiesysteem van Trenovo waarbij uw trap op een doelmatige en relatief eenvoudige manier bekleed wordt met laminaat renovatietreden in de kleur van uw vloer. De traptreden zijn opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal, welke meer dan voldoende is voor particulier gebruik.
 
Op de toplaag is bovendien een structuur aangebracht waardoor de treden veel stroever zijn dan vlakke, gladde treden en er in veel gevallen geen extra antislip-strippen op de treden aangebracht hoeft te worden. 
De laminaatdelen van Trenovo hebben exact dezelfde kleur als de tredes uit de collectie 
 
Maar ook is het mogelijk dit met echt eiken te doen. Wanneer men met onbehandelde eiken tredes werkt kunnen deze in ieder gewenste kleur worden gemaakt maar dit kunnen we ook direct vanaf de fabriek.

Een offerte kunnen wij vrijblijvend maken na inmeting .

Trenovo

Trenovo

Ook tapijt

Ook tapijt

Pvc

Pvc

Raftwood

Raftwood